ŞTIRI SEPTEMBRIE 2011
:: Romania U19 a pierdut cu Enisei Krasnoyarsk
26.09.2011

Nationala U19 a pierdut in fata rusilor de la Enisei Krasnoyarsk, antrenati de romanul George Sava, cu scorul de 57-0. Romania U19 se afla intr-un stagiu de pregatire din data de 19 septembrie, cantonament care sa va incheia pe data de 28 septembrie, urmand ca lotul sa se reuneasca pentru un nou stagiu de cinci zile pe data de 3 octombrie. Lotul national a evoluat fara sase jucatori accidentati si fara cinci jucatori care au jucat sambata in meciurile din Cupa Romaniei Gold Corporation.

ROMANIA U19: 1. Pristavita Constantin, 2. Oancea Alexandru, 3. Pocris Marius, 4. Antonescu Marius, 5. Badea Andrei, 6. Ion Nicolae, 7. Justian Tachel, 8. Ailenei Razvan (C), 9. Cocirla Laurentiu, 10.Ticu Ilie, 11. Caloian Marius, 12. Porumboiu Cosmin, 13. Stuparu Cristian, 14. Vlad Alexandru, 15. Stan Cosmin. Rezerve: 16. Tudor George, 17. Chitic Andrei, 18. Apetroae Mihai, 19. Rosu Florian, 20. Toma Petre, 21. Ciaparii Eduard, 22. Ispir Marian, 23. Bumbu Gabriel

Romania se pregateste pentru Campionatul European U19 care se va desfasura la Bucuresti la sfarsitul lunii octombrie. La competitie participa Georgia, Belgia, Rusia, Romania, Portugalia, Spania, Olanda si Elvetia. Primele meciuri sunt programate pentru 30 octombrie: Georgia – Elvetia, Belgia – Olanda, Rusia – Spania, Romania – Portugalia.

(material preluat de pe www.frr.ro)
:: Under 19
::
CSŞ 2 Siromex joacă prima etapă la Viitorul Cluj-Napoca
22.09.2011

Campionatul Naţional de rugby la categoria de vîrstă sub 19 ani, ediţia 2011-2012, va debuta pe 8 octombrie. În acest sezon, competiţia se va desfăşura într-o primă fază pe regiuni. CSŞ 2 Siromex Baia Mare, campioana României la ultimele două ediţii, va avea ca adversare în Regiunea Transilvania echipele CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, U Gens Cluj-Napoca, Lyons Arad şi CSŞ Şoimii Sibiu. Băimărenii vor juca în prima etapă la CSŞ Viitorul Cluj-Napoca. După revenirea din cantonamentul ce a avut loc în Bulgaria, rugbyştii de la CSŞ 2 Siromex au continuat antrenamentele în Baia Mare. Antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au la dispoziţie un lot de 30 de jucători, cu care vor să atace un nou titlu. Campioana României va fi desemnată în urma unui turneu final la care vor participa cîştigătoarele celor trei regiuni.

:: Jucători băimăreni la loturile naţionale U 19 şi U 17
22.09.2011

Loturile naţionale ale României Under 19 şi Under 17 se află în aceste zile în pregătiri. Pentru România U 19, antrenată de principalul băimărean Răzvan Popovici, alături de Cosmin Cioriciu şi Horia Hampea, este cel de al treilea stagiu de pregătire ce se desfăşoară la Snagov în vederea participării la Campionatul European ce va avea loc în luna octombrie în Bucureşti. Din lot fac parte patru jucători ai campioanei CSŞ 2 Siromex: Constantin Pristăviţă, Marius Pocriş, Petru Toma şi Florian Roşu. La naţionala U 17, care în primăvara anului viitor va juca în calificări pentru a intra în elita rugbyului la această categorie de vîrstă, în lot se află şi Daniel Kadar de la CSŞ 2 Siromex.

:: CSŞ 2 Siromex se află în cantonament în Bulgaria
05.09.2011

Echipa de Under 19 a CSŞ 2 Siromex Baia Mare se află de astăzi, vreme de o săptămînă, în cantonament în Bulgaria, în localitatea Împăraţii Constantin şi Elena. Antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au deplasat în staţiunea bulgară un lot de 23 de jucători. Dintre aceştia, 14 sînt nou veniţi sub culorile echipei CSŞ 2 Siromex, ceilalţi nouă fiind campioni şi anul trecut şi/sau crescuţi în propria pepinieră. Antrenamentele vor pune accentul pe pregătire fizică generală, în mod special, dar vor fi şi antrenamente cu specific tehnico-tactic.