ŞTIRI MARTIE 2010
:: A doua victorie - după un joc peste aşteptări al băimărenilor
28.03.2010

CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CFR CSM U Braşov 16-6 (13-0)

Echipa băimăreană a obţinut cea de a doua victorie în Divizia A, Seria Vest, în faţa echipei braşovene, retrogradată din prima ligă şi cu pretenţii de promovare, în partida desfăşurată sîmbătă, de la ora 10, pe stadionul Phoenix. Meciul a fost echilibrat, dar băimărenii au ştiut să gestioneze bine fazele importante, în care au dominat mai ales cu pachetul de înaintare. Astfel că la pauză se înregistra 13-0. Repriza a doua a fost mai echilibrată, dar cei de la CSŞ 2 Siromex au reuşit să-şi păstreze avantajul. După cinci ani în care a fost doar antrenor, Răzvan Popovici s-a întors în teren ca jucător. Şi n-a jucat deloc rău. Precum întreaga echipă, care a evoluat peste aşteptări pentru o echipă care nu şi-a propus un obiectiv pentru acest sezon.

CSŞ 2 Siromex: Bance, Giurgiu, B. Popdan - Pocol, Pacolczi - Buie, Vălenaş, Satmari - Popovici, Zaharie - Andreicuţ, Nistor, Boiciuc, Lupu - Ungureanu. Au mai jucat: Bindiu, Buciuman, R. Popdan, Vale, Miclăuş, Cozma.

CFR CSM U Braşov: Asiminei, Simineţ, Naurea - Potopea, Rusu - Stoica, Matei, Pop - Ghiuzban, Dragoş - Bîrsan, Stoia, Mihăescu, Ştefănescu - Brînză. Au mai jucat: Ştefan, Crăciun, Stan, Pustiu.

Partida a fost arbitrată de o brigadă clujeană alcătuită din Gheorghe Sabău, la centru, Nicolae Copil şi Mircea Deatcu judecători de margine.

Au înscris: Nistor, un eseu, o transformare şi trei lovituri de pedeapsă, respectiv Mihăescu două lovituri de pedeapsă.

:: "Sperăm să mai adăugăm o victorie" (Răzvan Popovici, antrenor)
26.03.2010

Duminică: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CFR CSM U Braşov

După victoria repurtată în prima etapă de proaspăt înfiinţata formaţie a CSŞ 2 Siromex în Divizia A, Seria Vest, în faţa celor de la CSM Sibiu (25-17), ambiţiile băimărenilor cresc, chiar dacă aceştia nu şi-au propus un obiectiv în acest sezon. Ei vor întîlni în a doua etapă puternica formaţie din Braşov duminică, de la ora 10, pe stadionul Cuprom. "Vom juca cu o echipă cu mare experienţă în prima divizie, retrogradată la finele sezonului trecut, care doreşte să revină în prima ligă. Pe de altă parte, relaţiile noastre de joc încep să sudeze, nu ne declarăm dinainte învinşi, sperăm să mai adăugăm o victorie" - ne-a declarat antrenorul Răzvan Popovici. Acesta ne-a spus şi formula de start formaţiei noastre: Bance, Giurgi, Popdan - Pocol, Stan - Vălenaş, Buie, Satmari - Popovici, Zaharie - Lupu - Nistor, R. Popdan, Ungureanu - Ungur. Rezerve: Cosma, Bindiu, Lucaci, Vale, Miclăuş, Andreicuţ, Vlaşin, Cîrstea. Partida va fi arbitrată de clujenii Sabău, la centru, Copil şi Deatcu judecători de margine.

:: Debut cu victorie: CSŞ 2 Siromex - CSM Sibiu 25-17 (10-7)
21.03.2010

Nou înfiinţata formaţie a CSŞ 2 Siromex a debutat cu victorie în Divizia A, azi, de la ora 10, pe stadionul Phoenix. Desfăşurat în faţa unei asistenţe de peste 300 de spectatori, jocul a fost unul echilibrat. Băimărenii au condus ostilităţile încă din start, dar de fiecare dată sibienii au reuşit să revină. Ba mai mult, la jumătatea reprizei a doua au trecut în avantaj (15-17). Pe final, experienţa dar şi diferenţa de valoare şi-au spus cuvîntul.

CSŞ 2 Siromex: Bance, Giurgiu, Andrei Popdan, Şimon, Pocol, Buie, Vălenaş, Satmari, Buciuman, Zaharia, Andreicuţ, Nistor, Răzvan Popdan, Ungureanu, Ungur. Au mai jucat: Cîrstea, Bindiu, Vale.
CSM Sibiu: Butnaru, Munteanu, Dragomir, Vingărzaru, Fleşariu, Mînduc, Platon, Troancă, Claudiu Arion, Amarie, Virgil Crăciun, Vasile Crăciun, Mitocaru, Răulea, Ioan Arion. Au mai jucat: Tint, Morar, Negrea, Hornet.
Partida a fost arbitrată de Nicolae Copil la centru, Ciancio Tomasso şi Călin Cojocnean judecători de margine. Au marcat Pocol, două eseuri, Satmari, eseu, Ungur, o transformare, Nistor o transformre şi două lovituri de pedeapsă, respectiv Vasile Crăciun şi Virgil Crăciun cîte un eseu şi Cludiu Arion două transformări şi o lovitură de pedeapsă.
Etapa viitoare formaţia noastră va întîlni, tot pe teren propriu, CFR Braşov.

:: CSŞ 2 Siromex debutează în Divizia A
19.03.2010
CSS2 Siromex Divizia A
CSS2 Siromex Baia Mare - Divizia A

Duminică: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM Sibiu

Pe stadionul Phoenix se va consemna duminică, cu începere de la ora 10, debutul formaţiei CSŞ 2 Siromex în Divizia A (liga a II-a). Partidă în care proaspăt înfiinţata formaţie va întîlni pe CSM Sibiu. Demn de apreciat, sub culorile formaţiei băimăreni au revenit jucători cu experienţă, dispuşi să pună umărul la formarea unei echipe, mai ales că ei mai au condiţia necesară pentru a juca la acest nivel. Iată lotul formaţiei noastre.

Pilieri: Nicolae Cozma, Călin Bance, Andrei Vlaşin, Mircea Taloş (antrenor), Bogdan Popdan, Dan Apolczi.
Taloneri:
Vlad Lucaciu, Cătălin Giurgiu.
Linia a II-a: Mauriţiu Stan, Camil Bindiu, Sorin Pocol.
Linia a III-a:
Gheorghe Buie, Ion Cîrstea, Alin Miclăuş, Andrei Vălenaş, Alin Satmari.
Demi: Marius Buciuman, Andrei Şimon, Răzvan Popovici (antrenor).
Uverturi:
Alin Zaharie, Ciprian Vale.
Centri:
Andrei Nistor, Cătălin Andreicuţ, Roland Budai, Răzvan Popdan.
Aripi: Mihai Ungureanu, Ioan Boiciuc, Mihai Lupu.
Fundaşi:
Mihai Ungur, Marius Bandula.

" Vom întîlni o echipă destul de tînără, din cîte ştim. Noi, pe de altă parte avem o echipă cu jucători experimentaţi, dar care a avut prea puţin timp la dispoziţie pentru pregătire. Sperăm să facem un meci bun" - ne-a declarat antrenorul Răzvan Popovici.

:: Juniorii "U" 19 au învins cu 3-2 la eseuri formaţia de Divizia A
12.03.2010

Partida s-a desfăşurat miercuri, de la ora 17, pe stadionul Cuprom. Scorul a fost mai puţin important. "A fost un bun meci de antrenament pentru cele două formaţii ale noastre", ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Juniorii "U" 19, cu mai bune relaţii de joc, au reuşit cu un eseu în plus faţă de proaspăt înfiinţata formaţie de Divizia A a CSŞ 2 Siromex. Juniorii CSŞ 2 Siromex vor relua campionatul pe 20 martie, în deplasare la LPS Focşani, în vreme ce Divizia A va începe pe 21 martie, cînd formaţia noastră va întîlni acasă CSM Sibiu.

:: Cinci de la CSŞ 2 Siromex - la loturile naţionale
09.03.2010

Florin Bărdaşu, Sebastian Suciu şi Ionuţ Niacşu, jucătorii CSŞ 2 Siromex, se află de ieri în cantonament cu naţionala "Stejăreilor" U 20, la Braşov, Caraiman. Pregătirea, specifică de iarnă, de va dura pînă pe 24 martie. Este a treia reunire a naţionalei noastre la această categorie de vîrstă, care se pregăteşte pentru participarea la Campionatul Mondial, divizia secundă, ce va avea loc în Rusia, în luna mai. Românii, cîştigători ai competiţiei la ediţia anterioară, doresc să învigă din nou, pentru a accede în grupa Mondială.

Răzvan Ailenei şi Cristian Murgoci sînt selecţionaţi în naţionala "U" 18, care în perioada 11-14 martie, va juca meciuri de pregătire în Bulgaria.

frr
:: CSŞ2 Siromex (Under 19) - RCM Timişoara 0-34 (0-9)
08.03.2010

Un meci inedit s-a desfăşurat vineri, de la ora 16, pe stadionul Phoenix. Echipa de Under 19 a CSŞ 2 Siromex a întîlnit într-un amical formaţia de prima ligă RCM Timişoara. "Chiar dacă scorul pare a fi unul mare, apreciez că băieţii au făcut un joc bun, în ciuda faptului că terenul a fost greu. S-au descurcat bine atît în atac cît şi în apărare. Pentru jucătorii noştri a fost o experienţă deosebită să joace în faţa uneia dintre primele şase formaţii din România" - a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. CSŞ2 Siromex: Suciu, Bărdaşu, Burţilă - Berinde, Diaconu - Handru, Murgoci, Ailenei - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Pădureţ, Mazăre - Niacşu. Au mai jucat: Petucher, Iuria, Dragoniciu, Chiorean, Gherman, Marchiş, Onu, Vlaşin, Varga.

Partida dintre echipa de "Under 19" a CSŞ 2 Siromex şi cea de Divizia A a aceluiaşi club, programată iniţial pentru sîmbătă, se va desfăşura marţi, de la ora 17, pe stadionul Cuprom.

razvan popovici
Răzvan Popovici
:: Două meciuri de pregătire
05.03.2010

După cantonamentul din Slovacia de la începutul lunii februarie, urmat de pregătirea centralizată din Baia Mare, echipele CSŞ 2 Siromex au programate, la acest final de săptămînă, două meciuri de pregătire. Astăzi, de la ora 15.30, juniorii "Under 19" vor întîlni pe stadionul Phoenix din cadrul Complexului Sportiv Cuprom echipa de prima ligă Poli Timişoara. Sîmbătă, de la ora 14, se vor înfrunta, într-un meci-şcoală, juniorii "U" 19 ai CSŞ 2 Siromex cu echipa de Divizia A a aceluiaşi club, înscrisă în actulal ediţie de campionat. Două meciuri utile, în urma cărora Răzvan Popovici şi Mircea Taloş îşi vor putea face o idee despre posibilităţile de exprimarea ale formaţiilor pe care le antrenează.

frr