ŞTIRI FEBRUARIE 2012
:: Naţionala U 20 joacă două meciuri în Canada
:: cinci jucători de la CSŞ 2 Siromex sunt în lot
29.02.2012

Selecţionata Under 20 a României, antrenată de Horia Hampea şi de către principalul de la CSŞ 2 Siromex Baia Mare, Răzvan Popovici, a plecat astăzi spre Canada, unde va disputa două jocuri de pregătire. După cum ne-a declarat antrenorul băimărean, stejăreii vor întîlni pe Shawnigan Lake School, în data de 7 martie, şi pe Center Of Excellence, ambele din regiunea Vancouver, pe 10 martie. În echipa tricolorilor se regăsesc cinci componenţi ai formaţiei campioane CSŞ 2 Siromex Baia Mare, Marius Pocriş, Constantin Pristăviţă, Florian Roşu, Toma Petru şi Vasile Paraschiv.

:: Norbert Bălin - la naţionala U 17
29.02.2012

Jucătorul Norbert Bălin de la CSŞ 2 Siromex Baia Mare, se află în aceste zile într-un nou cantonament cu naţionala Under 17. Echipa noastră urmeză să joace două jocuri de pregătire cu selecţionatele Belgiei şi Luxemburgului.


Norbert Bălin
:: Cinci jucători convocați la lotul național Under 20
18.02.2012

Constantin Pristaviță, Marius Pocriș, Florian Roșu, Vasile Paraschiv, Petru Cătălin Toma precum și Răzvan Popovici, antrenorul echipei noastre, se află în perioada 17-29 februarie în stagiu de pregătire cu lotul național Under 20.

Lotul Under 20 se pregătește pentru turneul din Canada, ce va avea loc în perioada 1-12 martie.


Răzvan Popovici

Constantin Pristăviță

Marius Pocriș

Florian Roșu

Vasile Paraschiv

Petru Cătălin Toma
:: Popiea şi Kadar, în stagiu de pregătire cu lotul Under 18
18.02.2012
Eduard Popiea şi Daniel Kadar se vor afla de luni, 20 februarie, în cantonament cu lotul național Under 18. Stagiul de pregătire se desfășoară la Poiana Brașov. Lotul național Under 18 se pregătește pentru participarea la Campionatele Europene din Spania.

Daniel Kadar

Eduard Popiea
:: Rugbyştii CSŞ 2 Siromex s-au întors din cantonament
18.02.2012

Rugbyștii CSȘ 2 Siromex au revenit din cantomanent și își continuă antrenamentele în Baia Mare. Antrenorul echipei noastre, Răzvan Popovici, ne-a declarat: "în stagiul de pregătire din Slovacia am avut condiții de pregătire foarte bune. În continuare ne antrenăm în Baia Mare. În funcție de vreme, vom face și niște meciuri de pregătire."

:: Juniorii U19 CSŞ2 Siromex pleacă în cantonament în Slovacia
04.02.2012

Echipa de juniori Under 19 a clubului CSŞ 2 Siromex se va afla, începând de luni, în cantonament de pregătire fizică la munte. Ca şi anul trecut, conducerea clubului a ales pentru cantonamentul de pregătire staţiunea Tatranski Matliare din Munţii Tatra, Slovacia. Rugbyştii noştri se vor afla în Slovacia în perioada 6 - 12 februarie, urmând ca după întoarcerea acasă să-şi continue programul de pregătire.

:: Popiea şi Kadar - convocaţi la lotul U18
04.02.2012
Popiea Eduard şi Kadar Daniel, jucători ai CSŞ2 Siromex Baia Mare Under 19, au fost convocaţi la lotul U18 pentru un stagiu pregătitor pentru Campionatele Europene din Spania.

Kadar Daniel

Popiea Eduard