ŞTIRI FEBRUARIE 2011
:: Pocriş (un eseu) şi Pristăviţă au evoluat pentru Stejărei
::
România U 18 - RC Pantelimon 31-17 (5-10)
21.02.2011

Naţionala de rugby Under 18 a României şi-a încheiat stagiul de pregătire de la Snagov cu un ultim amical, cel de al treilea. De data aceasta Stejăreii au învins formaţia de seniori a clubului RC Pantelimon. Precum în meciurile anterioare, cu Metrorex, (29-5 şi 41-19 pentru juniorii României) au avoluat jucătorii echipei CSŞ 2 Siromex, Marius Pocriş, care a înscris primul eseu al formaţiei noastre, şi Constantin Pristăviţă. Echipierii formaţiei băimărene s-au întors acasă, unde au reluat antrenamentele cu formaţia de Under 19 a clubului nostru. Naţionala Under 18 a României se va reuni pentru un ultim stagiu de pregătire, ce va avea loc în perioada 7-27 martie, înaintea participării la Campionatul European din Franţa, ce va avea loc în luna aprilie.

:: Under 17
::
Daniel Kadar - în pregătiri cu România U 17
21.02.2011

 

Astăzi s-a reunit lotul Romăniei U 17 pentru un nou stagiu de pregătire. Acesta are loc la Academia de rugby, sub bagheta managerului general Robert Antonin. Din lot face parte şi Daniel Kadar, de la CSŞ 2 Siromex.

:: Cu Pristăviţă şi Pocriş în echipă
::
România U 18 a învins în amicalurile cu Metrorex
19.02.2011

Lotul României U 18 se află, în continuare, în pregătire, la Snagov. Stejăreii sub 18 ani au jucat două meciuri de pregătire cu Metrorex, echipă alcătuită atît din seniorii, cît şi din juniorii clubului bucureştean. Meciuri test utile pentru juniorii României, care s-au impus cu 29-5 în prima partidă şi cu 41-19 în cea de a doua. În cele două partide au evoluat şi componenţii echipei CSŞ 2 Siromex Baia Mare, Constantin Pristăviţă şi Marius Pocriş.

România U 18 continuă pregătirile pentru participarea la Campionatul European, ce va avea loc în luna aprilie, în Franţa. Stejăreii se vor reuni, sub bagheta antrenorului Daniel Boldor, pentru un nou stagiu de pregătire, de 21 de zile, axat în principal pe pregătire fizică.

Informaţii furnizate de www.frr.ro

:: Pristăviţă şi Pocriş - în pregătiri cu lotul României Under 18
10.02.2011

 

Lotul echipei naţionale a României Under 18 se află de ieri, pentru zece zile, în pregătire centralizată la Snagov. Din acesta fac parte şi doi jucători ai CSŞ 2 Siromex, şi anume Constantin Pristăviţă şi Marius Pocriş. Cei doi sînt componenţi ai echipei de Under 19 a clubului nostru.

Naţionala României Under 18 se pregăteşte în vederea participării la Campionatul European, ce va avea loc în luna aprilie, în Franţa. La acest stagiu participă cei 26 de jucători care vor face deplasarea în Franţa.