ŞTIRI APRILIE 2010
:: Divizia A - Seria Vest
::
"Ne dorim un meci frumos şi victorie cu punct bonus"
::
duminică: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM U Alba Iulia
30.04.2010

În cadrul celei de a şasea etape a Diviziei A, rugbyştii băimăreni vor întîlni ultima clasată din Seria Vest, duminică, cu începere de la ora 13, pe stadionul Phoenix. Un joc care nu ar trebui să le pună niciun fel de probleme alor noştri. În tur, la Alba Iulia, băimărenii s-au impus cu 62-3. "Ne dorim un meci frumos şi victorie cu punct bonus" - ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Acesta ne-a spus şi care va fi formula de start a formaţiei noastre: Taloş, Giurgiu, Cozma - Bindiu, Moiş - Buie, Miclăuş, Vălenaş - Buciuman, Ungureanu - Nistor, Andreicuţ, Lupu, Moldovan - Bandula. Rezerve: Lucaciu, Pacolczy, Pintea, Bance, Vale, Chira, R. Popovici.

:: CN Under 19
::
O victorie clară şi băimărenii rămân lideri

::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - Olimpia Bucureşti 45-0 (24-0)
25.04.2010
vezi galeria foto

Înaintea meciului cu Olimpia Bucureşti, antrenorul principal al formaţiei noastre, Răzvan Popovici spunea că îşi doreşte o vitorie concludentă cu formaţia bucureşteană. În cele din urmă dorinţa i s-a împlinit, CSŞ 2 Siromex obţinînd o victorie mai mult decît clară, rămînîd astfel lideri ai clasamentului. Băimărenii şi-au asigurat punctul bonus încă după prima repriză, dar nici în repriza a doua n-au lăsat-o mai moale, reuşind alte trei încercări. CSŞ 2 Siromex: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Berinde, Diaconu - Handru, Murgoci, Ailenei - Pop, Petruşca - Mazăre, Fărcaş, Lupoaie, Varga - Niacşu. Au mai jucat: Tonu, Pădureţ, Marchiş, Chiorean, Gherman, Iuria, Vlaşin.

Partida a fost arbitrată de Nicolae Copil la centru, Bogdan Cantor şi Mircea Deatcu judecători de margine. Punctele au fost marcate de Fărcaş, două eseuri, Gherman, Ailenei, Lupoaie, Varga, Mazăre, cîte un eseu, Niacşu patru transformări şi Marchiş o transformare. Etapa viitoare, formaţia noastră va sta.

:: Divizia A - Seria Vest
::
"Am făcut un joc bun, dar n-am avut şansă"
(Mircea Taloş)
::
CFR CSU SCM Braşov - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 22-0
25.04.2010

Echipa de Divizia A a clubului CSŞ 2 Siromex a suferit cea de a doua înfrîngere în actuala ediţie de campionat, pe terenul retrogradatei din prima ligă, CFR Braşov. "Am făcut un joc bun, dar n-am avut şansă" - ne-a declarat antrenorul Mircea Taloş, care a adăugat că echipa băimăreană era aproape de a înscrie în mai multe rînduri. CSŞ 2 Siromex a avut multe indisponibilităţi în lot, şi a înscris pe foaia de arbitraj doar 18 jucători (!), între ei şi mulţi incomplet refăcuţi. CSŞ 2 Siromex: Taloş, Giurgiu, Cozma - Bindiu, Moiş - Buie, Miclăuş, Vălenaş - Buciuman, Ungureanu - Nistor, Andreicuţ, Lupu, Moldovan - Bandula. Rezerve: Lucaciu, Pacolczy şi Pintea.

Etapa viitoare, echipa noastră va avea un meci mult mai uşor, acasă, duminică, 2 mai, de la ora 13, cu CSM U Alba Iulia.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CFR Braşov, 28.03.2010
(vezi galeria)
:: Divizia A - Seria Vest
::
Înfrângere la Braşov

::
CFR CSU SCM Braşov - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 22-0
25.04.2010

În meciul contând pentru etapa a V-a în Divizia A, seria Vest, disputat ieri la Braşov, începând cu ora 15:00, CSŞ 2 Siromex a pierdut în faţa CFR CSU SCM Braşov. "Echipa noastră a făcut un meci frumos, dar nu a reuşit să finalizeze. [La Braşov] s-au deplasat numai 18 jucători, foarte mulţi fiind indisponibili", a declarat antrenorul Răzvan Popovici. Vom reveni cu cronica.

:: CN Under 19
::
Încă o victorie!

::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - Olimpia Bucureşti 45-0 (24-0)
24.04.2010

Echipa noastră a reuşit azi, pe stadionul Phoenix din Baia Mare, o victorie concludentă în faţa formaţiei Olimpia Bucureşti, în meciul contând pentru etapa a XVII-a, retur, a Campionatului Naţional Under 19. La pauză scorul a fost de 24-0, iar la final de meci tabela arăta 45-0 în favoarea noastră.

Au marcat: Fărcaş - 2 eseuri, Gherman, R. Ailenei, Lupoaie, Varga, Mazăre - câte un eseu. Niacşu a reuşit 4 transformări, iar Marchiş una. Vom reveni cu cronica.

:: CN Under 19
::
"Trebuie să obţinem o victorie concludentă"
(Răzvan Popovici)
::
mâine: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - Olimpia Bucureşti
23.04.2010

Regalul rugbystic de mâine de pe stadionul Phoenix va fi deschis de către juniorii de la CSŞ 2 Siromex, care de la ora 10 vor întâlni pe Olimpia Bucureşti. Juniorii băimăreni conduc în Campionatul Naţional Under 19, în vreme ce bucureştenii se află pe penultimul loc. Aşadar, o partidă care nu ar trebui să le pună prea mari probleme alor noştri, care pe alocuri ar putea face şi spectacol. "Avem un meci mai uşor, trebuie să obţinem o victorie concludentă, neapărat cu punct bonus" - ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Acesta ne-a spus care va fi şi formula de start a formaţiei noastre: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Berinde - Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Niacşu. Rezerve: Vlaşin, Iuria, Pădureţ, Gherman, Tonu.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Prima înfrîngere - după un drum obositor

::
CSM Sibiu - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 24-14 (5-0)
19.04.2010

CSŞ 2 Siromex a început în forţă actualul sezon al Diviziei A, cu trei victorii în tur, ce au adus-o pe primul loc în Seria Vest. În primul meci din retur, situaţia n-a fost favorabilă echipei noastre. Ea a plecat încă de marţi la Iaşi, pentru meciul de Under 19 de miercuri, ca de aici să se deplaseze la Constanţa, pentru meciul cu Cleopatra Mamaia, de sîmbătă, ambele victorii pentru junii rugbyişti băimăreni care se păstrează pe locul I în clasament. De aici, autocarul formaţiei noastre s-a deplasat la Sibiu, pentru primul meci din returul Diviziei A, seria Vest, în care băimărenii au suferit prima înfrîngere. "S-a resimţit oboseala, au fost mai multe momente de neatenţie în jocul nostru pe fondul acesteia. Pe de altă parte, am avut un număr mare de jucători indisponibili" - a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici care, precum celălalt antrenor, Mircea Taloş, au intrat în teren. Punctele formaţiei noastre au fost reuşite de Răzvan Popdan şi Răzvan Popovici, cîte un eseu, Nistor două transformări.

CSŞ 2 Siromex: Taloş, Lucaci, B. Popdan - Moiş, Bindiu - Vălenaş, Buie, Satmari - Popovici, Ungureanu - Lupu, Nistor, R. Popdan, Andreicuţ - Vale. Rezerve: Bandula, Pacolczi, Cosma, Vlaşin, Buciuman, Chira. Următoarele jocuri, formaţia noastră le va disputa sîmbătă, de la ora 10, pe stadionul Phoenix, cu Olimpia Bucureşti, la Under 19 şi cel mai probabil duminică, în Divizia A, la Braşov, cu CFR.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CSM Sibiu, 21.03.2010
(vezi galeria)
:: Divizia A - Seria Vest
::
Prima înfrângere

::
CSM Sibiu - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 24-14 (5-0)
18.04.2010

În primul meci de retur, echipa noastră a înregistrat prima înfrângere, cu CSM Sibiu. Scorul final a fost 24-14 (la pauză, 5-0). Au marcat pentru CSŞ2 Siromex: R. Popdan şi R. Popovici, câte un eseu; Nistor - 2 transformări. Vom reveni cu cronica.

:: CN Under 19
::
Victorie cu punct bonus!
::
CS Cleopatra Mamaia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 7-26 (7-0)
18.04.2010

După victoria de miercuri de la Iaşi, 34-0, băimărenii s-au deplasat la Constanţa pentru a întîlni în derbyul etapei pe Cleopatra Mamaia. Un meci foarte important, căci ambele echipe se luptă pentru un loc în play-off, dorind o medalie. În cele din urmă băimărenii au obţinut o victorie de puţini sperată, chiar cu punct bonus. "Am făcut o primă repriză mai puţin reuşită. În cea de a doua băieţii s-au mobilizat exemplar, am reuşit patru eseuri, deci o victorie cu punct bonus care ne menţine pe locul I în clasament" - ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Punctele formaţiei noastre au fost marcate de Mazăre, Fărcaş, Niacşu, Lupoaie cîte un eseu, Niacşu trei transformări.

CSŞ 2 Siromex: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Dragoniciu (Berinde) - Murgoci (Iuria), Ailenei, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie (Pădureţ), Mazăre, Varga (Marchiş) - Niacşu). Partida a fost arbitrată de Gabriel Şeitan (Bucureşti) la centru, Tomasso Ciancio (Cluj) şi Ionel Dinu (Bîrlad) judecători de margine.

Conducerea clubului şi staff-ul tehnic felicită jucătorii pentru reuşitele din ultimele două meciuri!


fază de joc din meciul disputat acasă cu CS Cleopatra, et. a V-a, 17.10.2009 (vezi galeria)
:: CN Under 19
::
Rămânem pe primul loc!
::
CS Cleopatra Mamaia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 7-26 (7-0)
17.04.2010

Echipa noastră îşi păstrează poziţia de lider în clasament după ce a reuşit să învingă azi la Constanţa pe CS Cleopatra Mamaia, echipă clasată pe locul III. Au marcat pentru noi Lupoaie, Mazăre, Niacşu şi Fărcaş - câte un eseu. Acelaşi Niacşu a reuşit şi 3 transformări. Vom reveni cu cronica.

FRR
:: CN Under 19
::
O nouă victorie
::
CSS Unirea Iaşi - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 0-34 (0-17)
14.04.2010

Echipa noastră de Under 19 a reuşit astăzi să învingă în deplasare la CSS Unirea Iaşi, într-un meci contând pentru Campionatul Naţional Under 19. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-34 (la pauză, 0-17). Antrenorul Răzvan Popovici a declarat că "a fost un joc la discreţia noastră". Au marcat: Mazăre - 3 eseuri, Ailenei, Iuria şi Bărdaşu - câte un eseu, iar Marhiş şi Niacşu au reuşit câte o transformare.
Pentru echipa noastră au jucat Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Dragoniciu, Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca, Fărcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Niacşu. Rezerve: Gherman, Chiorean, Tonu, Pădureţ, Marchiş, Berinde, Iuria. Din Iaşi, echipa noastră îşi continuă deplasarea la Constanţa, unde urmează să dispute sâmbătă un meci dificil, cu Cleopatra Mamaia.

:: CN Under 19
::
Două meciuri - două victorii pentru a rămâne pe locul I
::
mâine: CSS Unirea Iaşi - CSŞ 2 Siromex Baia Mare
13.04.2010

Formaţia noastră de U19 a plecat azi la Iaşi pentru a disputa una dintre partidele de CN U19 cu CSS Unirea Iaşi. De aici, jucătorii noştri vor pleca la Cleopatra Mamaia. "Ne dorim victoria pentru a rămâne pe primul loc în clasament", a declarat antrenorul Răzvan Popovici.

Meciul de mâine va începe cu următoarea formulă: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Dragoniciu, Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca, Fărcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Niacşu. Rezerve: Gherman, Chiorean, Tonu, Pădureţ, Marchiş, Vlaşin, Berinde, Iuria.

:: Divizia A - Seria Vest
::
"Un bun antrenament pentru meciurile viitoare"
(Mircea Taloş)
::
CSM "U" Alba Iulia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 3-62 (0-33)
11.04.2010

Nou înfiinţata formaţie băimăreană a bifat cea de a treia victorie din actualul sezon al Divizei A, Seria Vest, o victorie normală, dat fiind că cei din Alba Iulia n-au simţit în acest tur de campionat gustul victoriei. CSŞ 2 Siromex a dominat partida de la un căpăt la altul, iar scorul ne scuteşte de orice fel de comentarii. "A fost un bun antrenament pentru meciurile viitoare" - ne-a declarat antrenorul Mircea Taloş. Precum celălalt antrenor, Răzvan Popovici în etapa trecută, acesta e revenit în teren după ani buni, reuşind chiar un eseu. Punctele formaţiei noatre au fost realizate de Satmari, trei eseuri, Răzvan Popdan, două eseuri, Lupu, Pocol, Buciuman cîte un eseu, Nistor un eseu şi şase transformări. CSŞ 2 Siromex: Taloş, Giurgiu, B. Popdan - Pocol, Bindiu - Vălenaş, Buie, Satmari - Buciuman, Ungureanu - Lupu, Nistor, R. Popdan, Andreicuţ - Vale. Rezerve: Moiş, Bandula, Papolczi, Cosma, Vlaşin, Boiciuc, Chira, Zaharie.

În prima etapă din retur, CSŞ 2 Siromex va juca duminică, în deplasare, la CSM Sibiu.

Mircea Taloş
Mircea Taloş
:: CN Under 19
::
O victorie concludentă şi o binemeritată revanşă

::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - Metrorex Bucureşti 41-3 (24-3)
11.04.2010

Înaintea partidei cu formaţia bucureşteană, antrenorul principal Răzvan Popovici spunea că elevii săi îşi doresc revanşa după meciul din tur în care Metrorex învigea, ce-i drept la limită, 15-10. În jocul desfăşurat sîmbătă, de la ora 13, pe stadionul Phoenix, pe un teren greu din pricina ploilor căzute în ultimele zile, juniorii CSŞ 2 Siromex şi-au luat mai mult decît revanşa, dominînd meciul de la un capăt la altul. O victorie la un scor concludent. Au înscris Ailenei trei eseuri, Murgoci două eseuri, Bărdaşu şi Suciu cîte un eseu, Niacşu trei transformări. CSŞ 2 Siromex: Suciu, Bărdaşu, Burţilă - Dragoniciu, Diaconu - Handru, Murgoci, Ailenei - Pop, Petruşca - Mazăre, Fărcaş, Lupoaie, Varga - Niacşu. Rezerve: Iuria, Pădureţ, Petucher, Berinde, Marchiş, Tonu, Chiorean. Partida a fost arbitrată de Gheorghe Sabău la centru, Mircea Deatcu şi Vlad Sabău judecători de margine.

Etapa viitoare, juniorii noştri vor avea un meci greu, în deplasare la Cleopatra Mamaia, una dintre contracandidatele la un loc pe podium.

:: Divizia A - Seria Vest
::
A treia victorie s-ar putea consemna la Alba Iulia
::
mâine: CSU Alba Iulia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare
09.04.2010

Lider în Seria Vest a Diviziei A, proaspăt înfiinţata formaţiei a CSŞ 2 Siromex ţinteşte o nouă victorie în faţa codaşei clasamentului, CSU Alba Iulia. Băimărenii au învins în primele etape, pe stadionul Phoenix, pe CSM Sibiu, 25-17 şi pe CFR Braşov, 16-6, în vreme ce adversarii de mâine n-au adunat niciun punct în cont. CSŞ 2 Siromex va începe în formula: Taloş, Giurgiu, B. Popdan - Pocol, Buie - Satmari, Vălenaş, Lucaci - Buciuman, Zaharie - Nistor, R. Popdan, Ungureanu, Andreicuţ - Lupu. Rezerve: Chira, Vale, Miclăuş, Vlaşin, Cosma, Pacolczi, Bindiu.

:: CN Under 19
::
"Vrem să ne luăm revanşa"
(Răzvan Popovici)
::
mâine: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - Metrorex Bucureşti
09.04.2010

Echipa de juniori a CSŞ 2 Siromex va disputa o partidă deosebit de interesantă mâine, de la ora 13, pe Stadionul Phoenix, împotriva bucureştenilor de la Metrorex. "Va fi un meci greu dar vrem să ne luăm revanşa în faţa bucureştenilor care ne-au învins în tur" - declară antrenorul Răzvan Popovici. Acesta ne-a spus care este formula de start a formaţiei noastre: Suciu, Bărdaşu, Ailenei - Diaconu, Dragoniciu - Ailenei, Murgoci, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Pădureţ, Mazăre - Niacşu.

:: CN Under 19
::
O nouă victorie!
07.04.2010

LPS Focşani - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 17-34 (5-10)

Juniorii băimăreni confirmă parcursul bun din acest campionat obţinînd, în jocul de ieri, o nouă victorie pe terenul puternicei formaţii din Focşani. “Ne bucură această victorie, obţinută după un meci pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Au fost şi unele imperfecţiuni, pe care vom încerca să le remediem în jocurile viitoare” - a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Pentru formaţia noastră au înscris Mazăre, Handru, Murgoci, Ailenei şi Varga cîte un eseu, Niacşu trei transfomări şi o lovitură de pedeapsă.

CSŞ 2 Siromex: Suciu, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Dragoniciu (Berinde) - Ailenei, Murgoci, Handru (Iuria) - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Pădureţ (Varga), Mazăre - Niacşu.

:: CN Under 19
::
Cu gîndul la victorie în primul meci din retur
07.04.2010

LPS Focşani - CSŞ 2 Siromex Baia Mare

În returul Campionatului Naţional Under 19, echipa CSŞ 2 Siromex va juca astăzi prima partidă, la Focşani. Junorii CSŞ 2 Siromex au mai avut programată o partidă, la Cluj, cu CSŞ Gens, pe care au cîştigat-o la masa verde, 5-0, echipa clujeană retrăgîndu-se din campionat. Cu un meci mai puţin disputat, cel cu Unirea Iaşi, CSŞ 2 Siromex se află pe locul trei în campionat, în urma RC Pantelimon şi Cleopatra Mamaia. "Jucăm primul meci din retur, şi mergem la puternica echipă din Focşani cu gîndul la victorie" - a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici, echipa noastră avînd ca obiectiv calificarea în play-off, pentru a se putea lupta pentru o medalie. Tehnicienii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş vor aborda partida în următoarea formulă de start: Suciu, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Dragoniciu - Ailenei, Murgoci, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Pădureţ, Mazăre - Niacşu. Rezerve: Iuria, Varga, Chiorean, Marchiş, Gherman, Berinde, Petucher.